18 januari 2017
19:00

Norrtulls SK

Referat: ESK Bandy - Norrtulls SK

Norrtull hade bestämt sig för att inte bjuda på samma målkalas som senast, man parkerade helt enkelt bussen framför eget straffområde och eftersom vi inte riktigt var på tå började matchen ganska avvaktande. Det tog ungefär 20 minuter innan vi vaknade till och då hade det lätta regnet gjort planen ganska svårspelad, bollen hoppade, stutsade och var rent almänt svår att komma överens med.
Trots detta hade vi ändå en 5-0 ledning när dommaren blåste för halvtidsvila.

I andra halvlek var det fullfart från början och när Norrtulls libero drar på sig ett ytterst välförtjänt matchstraff var det inte något snack, halvleken slutar 8-0 och därmed vinner vi med hela 13-0.
Efter matchen var Mackan och Adde överens om att detta nog var den lungnaste match de spelat, man behövde knappt göra några ingripanden överhuvudtaget.

Nästa match spelar vi onsdag 25/1 mot Hagalund på Bergshammra IP, matchstart 19:00. Innan dess ska vi för ovanlighetens skull träna!! söndag 22/1 kl21:00 i Bachohallen, vi ses :)